Coffeeshop in Hoofddorp Noord – graag uw reactie!

Vandaag gelezen in de krant:

HOOFDDORP – Er komt vrijwel zeker een coffeeshop aan de Graftermeerstraat in Hoofddorp-Noord. Burgemeester Weterings heeft deze week in een brief aan de gemeenteraad geschreven dat hij na uitvoerig onderzoek van plan is een exploitatievergunning en gedoogvergunning af te geven.

Het huidige coffeeshopbeleid staat de vestiging van twee coffeeshops in Haarlemmermeer toe. Aan de Kruisweg in Hoofddorp is tot nu toe de enige shop gevestigd: Superfly. Er waren eerder plannen om ook in Nieuw-Vennep een coffeeshop te beginnen, maar die leden na langdurige juridische procedures schipbreuk.

De tweede coffeeshop in Hoofddorp moet De Groene Gaper gaan heten. In het pand waar de shop moet komen is nu nog een petit restaurant gevestigd.

De burgemeester schrijft in de brief aan de raad dat hij omwonenden deze week per brief gaat informeren over de plannen. De gemeente wil in de eerste helft van februari volgend jaar een informatiebijeenkomst houden voor inwoners en ondernemers uit de buurt. Mensen kunnen tot eind februari bezwaar maken tegen de komst van de coffeeshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *