Haarlemmermeer Waterproof

Volgens de organisatie van “Haarlemmermeerwaterproof” bestaat 68 % van de tuinen in Hoofddorp uit tegels! Toch is er nog geen een bewoner uit onze wijk die zich heeft aangemeld voor deze actie en dat terwijl bewoners van een huurwoning van Ymere een cadeaubon twv €30,- ontvangen voor het kopen van tuinplanten, als ze zich aanmelden en een paar tegels uit hun tuin halen!!

Wist je dat een groene tuin stress vermindert en zorgt voor meer geluk? Een groene tuin is ook koeler in de zomer: tegels houden juist warmte vast, terwijl groen schaduw geeft en vocht vasthoudt tussen de stengels. Met een groene tuin help je bovendien om de natuur te herstellen. Zonder tegels kan het regenwater beter in de bodem zakken en help je mee om wateroverlast te voorkomen.

Heb jij nog veel tegels in je tuin? Haal er dan een paar uit en doe mee met het Haarlemmermeers Kampioenschap Tegelwippen! Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze website: https://haarlemmermeerwaterproof.nl/tegelwippen/ .

Misschien heb je in je tuin wel tegels vervangen door planten, maar heb je geen behoefte om mee te doen aan het kampioenschap! Het zou leuk zijn als je dat aan ons zou laten weten via dit bericht of info@hoofddorpnoord.nl

Maar als je meedoet dan valt er te winnen!

  • Het winnende team ontvangt 5 modieuze zit-elementen van het bedrijf BioBound!
  • Er zijn 40 regentonnen beschikbaar gesteld door het Hoogheemraadschap Rijnland.
  • De eerste 50 aanmeldingen van bewoners van een huurwoning van Ymere ontvangen een cadeaubon twv €30,- voor het kopen van tuinplanten.

Wil je wel meedoen, maar weet je niet zo goed hoe? Stuur dan een mail naar info@haarlemmermeerwaterproof.nl , daar helpen ze je verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *