Links en wijkinformatie

 

Wijkagent DIrk Koopman (of vervanger)
Kunt u via de mail bereiken via het algemeen nummer 0900 – 8844
Indien u direct een agent nodig heeft altijd 112 bellen! Ook als de nood niet extreem hoog is!

Toezicht op straat – Handhaving
De handhavers van Haarlemmermeer bewaken de leefbaarheid van bewoners van Haarlemmermeer. Zij zijn buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA). Dit betekent dat zij bij overtredingen of overlast ook een bekeuring kunnen uitdelen.

Hebt u overlast die opgelost kan worden door een handhaver? Bel met de gemeente op 0900 1852, stuur een tweet naar @toezichthouders of meld het digitaal. Buiten kantoortijden meldt u overlast bij de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Sociale Kaart Haarlemmermeer
Sociale kaart Haarlemmermeer geeft u antwoord op vragen over onder meer wonen, geldzaken, werk, gezin en gezondheid. Hiermee vindt u oplossingen en organisaties in uw buurt.
https://www.socialekaarthaarlemmermeer.nl/

Netwerkbijeenkomst Hoofddorp Noord en Hoofddorp Oost Als u op deze link klikt dan ziet u diverse cijfers over Hoofddorp Noord en Hoofddorp Oost.

Veel gestelde vragen over het hondenbeleid
Hondenbeleid.pdf

Gemeente Haarlemmermeer
haarlemmermeer.nl

Melden van kapotte/beschadigde openbare voorzieningen. Ons advies, altijd melden, en niet denken “dat doet iemand anders wel”. Betere een dubbele melding, dan geen melding.
haarlemmermeer.nl of bellen op telefoonnummer 0900 1852 telefonisch bereikbaar op: Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur Donderdag van 8.30 uur tot 20.00 uur. Ook buiten kantoortijden kunt u uw dringende melding kwijt via 0900 1852. U wordt hierbij automatisch doorgeschakeld naar onze berichtendienst.

Roads Hoofddorp (gaat binnenkort verhuizen)
Je mag zijn wie je bent. Dat is het motto. Het Dag Activiteiten Centrum Hoofddorp is een plek waar je in een gezellige sfeer mensen ontmoet. Geef je dag een plezierige invulling met activiteiten die jij leuk vindt. Of kom gewoon langs voor een kop koffie en een praatje.
Roads.nl Hoofddorp

Belangenorganisatie voor senioren De Jeugd van Gisteren
Met meer dan 110 jaar ervaring is ANBO een zeer invloedrijke seniorenorganisatie in Nederland. De ANBO-afdeling Haarlemmermeer-Noord bestaat al meer dan 50-jaar en wil een moderne organisatie zijn voor senioren. Nu, in 2014 hebben zij ruim 2600 leden en zijn daarmee één van de grootste landelijke afdelingen. Zij hebben een eigen gebouw: De Jeugd van Gisteren in de Beemsterstraat 4 in Hoofddorp. In wat eens de gymzaal van een school was, komt nu dus ‘de jeugd van gisteren’ bijeen voor allerlei sociale activiteiten.
De jeugd van gisteren.nl

Ondernemend Hoofddorp
De bestuurssectie Noord bestaat uit Ed Groen en Albert Slootweg. Samen met een aantal ondernemers vormen zij de Groep Noord, waarin de zaken die spelen op het bedrijventerrein worden besproken en waar nodig actie wordt ondernomen. Met al uw klachten, vragen, opmerkingen of andere zaken die van belang zijn om het ondernemen op bedrijventerrein Hoofddorp-Noord veilig en aantrekkelijk te houden kunt u bij hen terecht.
http://www.ondernemendhoofddorp.nl/secties/bestuurssectie-noord

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *