Kerstbomenactie 9-1-2021

A.s. zaterdag, 9 januari organiseren wij de kerstbomeninzameling bij het Portugees Centrum, j.c. Beetslaan 134. Helaas géén nieuwjaarsborrel/loterij met drankjes en hapjes dit jaar. Wel staat er tussen 16.00 en 17.00 uur een container, deze wordt om 17.00 uur weggehaald. Het is mogelijk dat de container al eerder neergezet wordt.

Om zoveel mogelijk drukte te vermijden kunnen de kerstbomen op zaterdag ook eerder gebracht worden, leg deze bij de container of als deze er nog niet is, bij de ingang van het Portugees Centrum, aan de straatkant. Zorg wel dat we er nog langs kunnen. Als je maar 1 of 2 bomen  hebt, zal je waarschijnlijk niet meedingen naar de prijs voor de meeste bomen, maar we hebben wel een leuk presentje! Dus graag even een berichtje via info@hoofddorpnoord.nl of via facebook, met het aantal bomen en het adres. In de loop van de week ligt er dan een verrassing in de brievenbus.

Als jullie mee doen met de meeste bomen, dan tussen 16.00 en 17.00 even melden hoeveel bomen er ingeleverd zijn. Wij zijn in ieder geval om deze tijd aanwezig.

De hoofdprijs komen we dan ook na het weekend afleveren.

Heeft u geen tijd om zaterdag de boom te komen brengen, leg hem in de voortuin en de boom wordt bijna zeker opgehaald door iemand uit de wijk. Door de bomen op een dag centraal aan te leveren, komt dit het milieu ten goede, er rijden minder auto’s rond en er is minder zwerfvuil.

Dit jaar alleen een afleverpunt voor bomen, geen groepjes, 1,5 mtr afstand houden, maar wél leuke prijzen voor iedereen die een boom inlevert en even naam/adres doorgeeft!!

We hopen dat we januari 2022 weer een “knallende” receptie kunnen organiseren.

Gelukkig nieuwjaar toegewenst door alle leden van

Stichting Hoofddorp Noord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *