Verslag klankbordgroep maart 2016

Dinsdag 8 maart is er weer een bijeenkomst geweest van de klankbordgroep  “De groene gaper”.

Aanwezig waren de gebiedsmanager(s), de wijkagent, handhaving, een bewoner, een vertegenwoordiger van SHN en de gesprekspartner van de coffeeshop.

Zowel de wijkagent, als handhaving, als de gebiedsmanager hebben geen enkele klacht ontvangen van de bewoners uit de wijk met betrekking tot overlast. Terwijl de wijkraad, via via wel klachten en opmerkingen te horen krijgt, er zou gedeald worden, grote toename van (poging tot) inbraken, enz. enz.

Vandaar dat wij als wijkraad nogmaals willen benadrukken, als u iets ziet wat ogenschijnlijk niet in de haak is, meld het bij handhaving, de wijkagent of bij de gebiedsmanager. Zonder meldingen kan er geen actie ondernomen worden, c.q. kan men er alleen maar vanuit gaan dat er geen overlast is.

Indien  u het vervelend vindt om contact op te nemen met bovenstaande instanties, dan kunt u ook een bericht naar info@hoofddorpnoord.nl sturen, wij verzamelen dan de eventuele klachten en zullen deze bij de volgende bijeenkomst in juni 2016 bespreken.

Onderstaand nogmaals de informatie van de betreffende contactpersonen:

Wijkagent Ton Fokker
Kunt u via de mail bereiken op het volgende adres:  ton.fokker@politie.nl
Indien u direct een agent nodig heeft altijd 112 bellen! Ook als de nood niet extreem hoog is!

Toezicht op straat – Handhaving
Hebt u overlast die opgelost kan worden door een handhaver? Bel met de gemeente op 0900 1852, stuur een tweet naar @toezichthouders of meld het digitaal. Buiten kantoortijden meldt u overlast bij de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Gebiedsmanager Hans Kleiss te bereiken via mailadres  h.kleiss@haarlemmermeer.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *